Warning: Use of undefined constant image_setup - assumed 'image_setup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/jannino/public_html/joe/wordpress/wp-content/themes/autofocus/functions.php on line 584

Warning: Use of undefined constant image_setup - assumed 'image_setup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/jannino/public_html/joe/wordpress/wp-content/themes/autofocus/functions.php on line 585
Joeaguy » Modele de pesti din hartie
© 2019 admin

Modele de pesti din hartie

Citeste si: jocuri Creative: modele de ajungeam fait à la main sa confisati un aquarium fait maison nu va fi deloc dificil, intrucat nu veti avea nevoie de prea multe materiale. Printre acestea se Numara: • 2 farfurii de hartie albastre (sau le veti picta voi in albastru) • hartie colorata • ochisori de Plastic (la Set) • o mana de cereale in forma de bomorsure colorate • margeluse colorate • lipici dupa ce v-ATI strans materialele, fera in felul u rmator: • Lipiti cerealele in partea de Jos a uneIA dintre farfurii (PE partea care este albastra). • Conturati si decupati pestisori si plante subacvatice DIN Hartia colorata; toate vor fi lipite PE farfurie. Pestisorilor Li se vor LIPI si ochisori de plastique. Puteti Adauga, alaturi de cereale, si cateva margeluse. • Taiati mijlocul celeilalte farfurii si lipiti-l in FATA primei farfurii. Acum acvariul este Gata! 2. Indoaie si celalalt Colt, dans Directia OpUSA, apoi taie Hartia de deasupra triunghiului format. Acum ca stii pasii de Baza, realizeaza stèle DIN hartie de diferite MarimiKasahara si Culori.

Prinde-le cu ajutorul unei agatatoare créer tot Manual in Brad, PE Perdea si in Alte LocURI DIN Casa. Idee MAMI.RO alege un Colţ DIN Camera Copilului pe care să-l pictaţi Împreună în albastru. Puteţi picta şi puţină vegetaţie. La finale, lipiţi peştişorii DIN hârtie creaţi. Tocmai ai desfăşurat o activez educativă şi creativă în acelaşi timp pe care Copilul tău nu o va UITA. Ai nevoie de hârtie colorată, o foarfeca, un creion şi de Culoarea Neagră. 1. Trasează conturul unui peşte ca în modelul DIN imagine. 2. Decupează modelul, conturează Gura şi desenează ochiul.

3. Trasează, de-a lungul peştelui, Cu creionul, 5 – 6 Linii, pentru a putea Merge drept cu foarfeca PE aceste porţiuni. 4. Decupează Benzi de hârtie de Culori diferite. 5. Aplică benzile colorate în felul următor: hârtia şerpuieşte printre fantele formiate la Pasul trei – o dată PE deasupra hârtiei, o dată PE dedesubtul EI. Pentru rândul următor, Dacă la precedentul ai început PE dedesubtul hârtiei, incepe PE deasupra acesteia. Alternează cele Două procedee pentru a obţine un Model asemănător unui covoraş multicolor. 6. Decupează franjurile, dându-le un aspect uşor curbat, pentru a obţine aripioarele peştelui. Aplica Pasta de Lipit doar pe una dintre Partile colturilor, exact ca in imagine, dupa Care trage partea fara lipici peste cealalta. Desfa-o si indoai-o astfel incat sa obtii un triunghi, apoi Pune-o ca in imaginea de mai jos.

O varianta de a petrece timpul intr-un mod relaxat, alaturi de Copilul Tau, intr-una DIN dupa-amiezele unei Veri caniculare, este Crafting-UL. Diversitatea materialelor ce pot fi utilizate aduce in Atentie inclusiv farfuriile DIN hartie. Cu ajutorul acestora, Cu Manute indemanatice si idei Creative, puteti sa confisati o serie de obiecte, pe care le veti folosi arrière-pensée in jocurile voastre. Citeste si: idei de jocuri pentru copii folosind obiecte domestique-hartie pentru origami (poti sa folosesti si ALT Tip, important este sa fie mai groasa); Taie Hartia cu o foarfeca si opreste-te exact in locurile marcate cu creionul mai devreme.